3/12/12

Style Inspiration : Mix it!

Hmm.. it's been along time not posting anything in here..
And now, i feel so freshly to write something.. 
I really love my Ayako pants from Aluyya , and surprising for me my Ayako pants is match with Wavy top from  House of Nabilia.. 
So, i grab my Pink All's Scarf , wrap it.. put some Brooch and i ready to hang out.. :)




Oh ya.. i wanna show you my favorite brooch and ring..
You know what.. i love ribbon.. :)
So love it, til' i collect 3 series color..
I got this from Fiska Fiska when Moshaict bazaar yesterday ( 2-4 march)..



Just be your self and love your self ladies.. :)


My Outfit:
Ribbon Brooch | Fiska Fiska
Scarf | All's Scarf
Wavy Top | House of Nabilia
Ayako Pants | Aluyya

Twitter:


8 comments:

  1. ka dewi,, i love ur style :) and u're so beautiful!! :))

    ReplyDelete
  2. teteh , itu warna scarfnya bagus :)

    ReplyDelete
  3. ihiiiyyy..irna cantiiikkk bener daahh. tnyata wavy top keren jg dipaduin sama celana gtu. aku malah baru kepikiran. kepikirannya dipaduin ama dress/rok ajaa :D

    ReplyDelete
  4. kak mau dong tutorial hijabnya yg dipake kaka :D

    ReplyDelete
  5. cute banget kakaaak :))
    mau dong diajarin caranya pake hijab yang begitu .

    ReplyDelete
  6. Haii Irna,uda lama blog walking ke blog kmu,dari awal liat uda suka sama style hijabnya.. Dulu pnh ktemu dipengajian HC yg di Cut Meutia,aslinya emang cantik ya,,salam kenal ya Irna.. :)

    ReplyDelete
  7. Assalamu'alaykum gorjes :)
    Suka banget liat poto2nya. btw kita pernah ketemu lo di plasa semanggi di dalem centro. Inget nggak, ada ibu2 aneh yang nyapa? itu aku hahaha Salam kenal yak
    Wassalam

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum irna.. aku ini dari malaysia.. nak tanya... di mana i can buy pakaian yang kamu pakai ni?? -mimi-

    ReplyDelete